seizoen 2016-2017

Nieuw in seizoen 16-17

Nieuwe producties

Dit seizoen brengen we 2 nieuwe producties uit: BONTE NACHT (4+) in een coproductie met het fantastische Tuning People. En FUTUR SIMPLE (15+), een coproductie met OP.RECHT.MECHELEN. Met die laatste productie en WAAROM HET KIND IN DE POLENTA KOOKT (14+), mikken we, naast onze producties voor jonge kinderen, op de jeugd van tegenwoordig: zot van het beeld, dynamisch, divers, zot tout court.

Abonnement
Je krijgt nu vanaf 7 tickets 10 % korting als je online boekt of via de balie van UiT. We raden je aan al je 100 tickets in 1 keer te boeken zodat je slechts 1 maal de transactiekost van 2€, aangerekend door UiT, betaalt.

E-tickets
Tickets bestellen doe je nog steeds via UiT in Mechelen, volgend seizoen worden deze niet meer per post opgestuurd, maar via mail. Zo kan je tot het laatste moment bestellen en toch je tickets meteen op zak hebben.  

Cadeaubon
Vanaf 22 augustus kan je naar hartenlust cadeaubons voor DE MAAN bestellen via onze site.

Kinderopvang!
Wil je een voorstelling bijwonen maar je kind, of meerdere kinderen zijn te jong? Dan zorgen wij voor opvang tijdens de duur van de voorstelling. Graag 48u vooraf laten weten via contact@demaan.be met de vermelding: “kinderopvang” voor voorstelling xx met xx kinderen van xx jaar. En je naam, postadres en gsm nummer. Of bel even met Sien via 015/200 200.

Avondvoorstellingen
De nieuwste producties van DE MAAN zijn niet enkel voor kinderen, maar ook voor jongeren. Of jongvolwassenen of volwassenen of... Dat impliceert dat we niet enkel overdag voorstellingen spelen, maar ook 's avonds. Alle voorstellingen vanaf 10+ worden ook in het avondcircuit getoond in DE MAAN. Welkom!

Cultuurcafé
Je kan vanaf nu ook voor of na de voorstellingen genieten van een drankje in het cultuurcafé, in handen van AGB MAC, onder onze gouden kubus! Half juli opent het café.

UiTpas voor iedereen
Straks staat er in de beeldsmederij een UiTzuil waar je punten kan sparen met je UiTpas. 

Rondleidingen
Benieuwd naar elke hoekje van ons gebouw? Ook dit seizoen verzorgen wij graag op aanvraag een kijkje achter de schermen. €25 per groep, minimum 10 personen. Stuur een mailtje met je gegevens naar contact@DEMAAN.be en dan spreken we verder af!

Te gast
We ontvangen meer gastvoorstellingen dan ooit tevoren! Zo gaat Theater FroeFroe in première met Bambole en krijgen we HETPALEIS, 4Hoog, KOPERGIETERY en het Nederlandse Bonte Hond over de vloer.

JONG GOUD
Tuning People en Nicholas Lestaeghe doen aan onderzoek in ons JONG GOUD labo en wie weet komen we eind komend seizoen met een verrassingstoonmoment uit. Van nog een ander aanstormend talent.