workshop KLEINE RODE EVA

Workshop KLEINE RODE EVA

Omdat volwassenen vaak, na het meemaken van de volwassenenversie van KLEINE RODE EVA, erg nieuwsgierig zijn naar de beleving van hun kinderen geven we op 2 april de kans om beide versies van KLEINE RODE EVA mee te pikken in één dag.

Laat je kinderen terwijl je zelf naar de voorstelling kijkt deze workshop volgen bij  meesterfigurenmaker Paul Contryn, onder wiens leiding de figuurtjes uit de voorstelling tot stand kwamen.

Frisdrank drinken met een rietje is niet alleen beter voor je tanden, je kan dat rietje achteraf ook gebruiken om er een pop van te maken. Een zeemeermin of een spidermanpop, net zoals in KLEINE RODE EVA. Poppenmeester Paul Contryn leert je graag hoe het moet en ondertussen krijg je de kans om rond te neuzen in zijn atelier.

Reserveer hier voor de  workshop om 14u of workshop om 16u.

Er is nog plaats bij de workshop zowel om 14 als om 16u.
De voorstelling om 14u is helemaal uitverkocht. Was je te laat om tickets te kopen voor de 2 voorstellingen? Dan kunnen je kinderen nog steeds om 14u eerst de workshop volgen (terwijl jij een terrassje doet?)  en daarna kunnen jullie allemaal samen om 16u naar de voorstelling kijken.

Tickets voor de voorstelling van 16u via deze link, aan de balie van UiT in Mechelen of  vanaf 1 uur voor de start aan onze kassa op DE MAAN.

Heb je tickets om 14u? Voorlopig kan je op het moment zelf nog beslissen om om 16u nog eens mee te kijken! Doen!