FESTIVAL K

PJOTR EN DE WOLFSKI op avontuur in de Sint-Katelijnekerk

Beleef ons theater op een unieke locatie!

Tijdens FESTIVAL K verzamelen lokale en internationale creatievelingen en wetenschappers zich onder de hoge gewelven van de acht historische kerken van de Mechelse binnenstad. Het festivalprogramma loopt van september t/m november en staat bol van muziek, performance en theater, voordrachten en wandelingen, tentoonstellingen en kunstprojecten.

Ook DE MAAN is van de partij met PJOTR EN DE WOLFSKI in de prachtige Sint-Katelijnekerk en dit met 2 voorstellingen op 30/09 en een doorlopende audiovisuele installatie van 1/10 tot 13/10.

Beleef een bijzonder avontuur met Pjotr tijdens onze namiddag- of avondvoorstelling! De allerkleinsten vanaf 3 jaar verwelkomen we om 15u.  En wanneer de kleintjes 's avonds in bed liggen is het aan de grote kinderen (tot 99 jaar) om te komen genieten van onze magische avondvoorstelling. Wie wordt er nu niet nostalgisch bij de klassieker ‘Peter en de Wolf’? Grappig verteld en verbeeld met poppen op de hand van meester figurenmaker Paul Contryn, op muziek van de Russische componist Sergej Prokofiev. Met een praatzieke Bruno Vanden Broecke als verteller. Nu eens van de wijs, dan weer wijs als een oude vos die de wolf te grazen neemt.

PRAKTISCH

Op woensdag 30/09 spelen we de theatervoorstelling in de namiddag voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar en 's avonds voor alle grote kinderen tot 99 jaar!

  • PJOTR EN DE WOLFSKI om 15u: VOLZET
  • PJOTR EN DE WOLFSKI om 20u: tickets

Duur: 45'
Locatie: Sint-Katelijnekerk, Sint-Katelijnestraat 78, 2800 Mechelen

  • AUDIOVISUELE INSTALLATIE PJOTR EN DE WOLFSKI:

    Van 1/10 tot 13/10 doorlopend open van 13u tot 17u (behalve op woensdag).
    Duur 45'. Gratis

De kleurrijke boom die centraal staat in de voorstelling ‘Pjotr en de Wolfski’ staat dit keer in de parel van de Sint-Katelijnekerk. Een geluidsinstallatie wekt de muziek van Prokofiev en de figuren tot leven terwijl Bruno Vanden Broecke ze stem geeft. Wentel je in een wervelende wereld met een waggelende eend op de klanken van de hobo, een sluipende kat vergezeld door klarinet, een dwarsfluit die een vogeltje doet fladderen,... en een strijkorkest dat Pjotr aanmoedigt bij zijn queeste.
 


Onze voorstellingen worden volledig Corona-proof georganiseerd. We voorzien alle nodige maatregelen om jullie een fijne veilige theaterbeleving te garanderen. Vergeet niet om je tickets aan te kopen met je bubbel.