OP #MAANPAD

Van MAANraam tot MAANraam!

Wandel of fiets langs het MAANpad en laat je verrassen door kleine straatjes, groene binnentuintjes en verdoken pleintjes. Je kan de route in eender welke volgorde doen en op je eigen tempo, wij doen een suggestie, maar dwaal gerust af.

Het MAANpad is een wandeling langs de speelse raamtekeningen van figurenmaker en poppenspeler Paul Contryn. Alle MAANramen zijn geïnspireerd op onze theatervoorstellingen. Je maakt kennis met fascinerende personages en ontdekt tegelijkertijd een verrassend stukje Mechelen. In totaal is de route ongeveer 4,5km lang.

Ga op zoek naar ANANSI in de groene oase van de TUIN VAN OH!, maak een Ta Ti Da Da dansje bij plastiekBERTRAND in de Kroonstraat en ga kijken hoe WALVIS zijn ideale plek gevonden heeft. Aan elk MAANraam kan je wegdromen over de schoonheid der dingen...


--- Starten doe je best bij Visit Mechelen/ UiT in Mechelen. Hier krijg je aan de balie het routekaartje van het MAANpad (én een MAANdwaler!).
--- Afsluiten doe je bij DE MAAN & KUUB, waar je meteen ook de raamtekening van onze nieuwste voorstelling O O O  kan aanschouwen. Plof jezelf neer op het terras en trakteer je op iets lekkers!


Sinds 17 juli is het MAANpad uitgebreid van 9 naar 32 locaties, dankzij de Mechelaars die een MAANraam bestelden aan huis!
Wil je alle MAANramen ontdekken en gaan dwalen ver buiten de binnenstad? Verleng dan je wandeling of fietstocht aan de hand van dit nieuwe routeplan. Stippel je eigen route uit en ontdek de mooiste MAANramen, nog de hele zomer lang.