praktisch

Naar DE MAAN

DE MAAN bevindt zich aan de Minderbroedersgang 3 in het hartje van Mechelen en is makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets en het openbaar vervoer. Kom je met de wagen, hou dan zeker rekening met mogelijke verkeersdrukte.

Klik hier voor meer info omtrent onze bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de wagen. Ontdek ook de verchillende parkeermogelijkheden.

Voor of na de voorstelling kan je iets gaan drinken bij onze buren van café Kuub, gezellig en kindvriendelijk met speelhoek en groot terras aan het autovrije Cultuurplein.

Hoe lang duren onze voorstellingen?
Hoe lang een voorstelling duurt, vind je terug op de infopagina van de voorstelling. Er worden geen pauzes voorzien.


Foto's/films/geluidsopnames
Fotograferen en het maken van film-, video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen. Gsm-gebruik wordt niet toegestaan. Het is een storende lichtbron voor je buren én voor de spelers.

Laatkomers
Het aangegeven startuur is het uur waarop de voorstelling begint. We vragen je ten laatste 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn. DE MAAN opent haar deuren een half uur voor aanvang van de voorstelling. Plaatsen zijn ongenummerd.
Laatkomers kunnen we geen toegang meer verlenen. Tickets worden niet terugbetaald.

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers
Onze zaalwachten begeleiden rolstoelgebruikers graag naar hun plaats. Geef ons op voorhand een seintje zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen.

Minimumleeftijd en kinderopvang

Bij elke productie staat een minimumleeftijd aangegeven. We vragen om deze te respecteren. Met te jonge kinderen komen is niet prettig. Niet voor de kinderen, niet voor het publiek en niet voor de acteurs. De leeftijdsindicatie die bij een voorstelling staat, wordt samen met de theatermakers beslist. Dit is een goed doordachte richtlijn om ervoor te zorgen dat kinderen én volwassenen optimaal van een voorstelling kunnen genieten. Te jonge kinderen doe je meestal geen plezier door hen mee te nemen omdat de voorstelling misschien te lang duurt, niet geschikt is qua thematiek of sfeer. Voor te jonge zusjes en broertjes stellen wij daarom heel graag onze gezellige én gratis kinderopvang ter beschikking.

Graag je plekje ten laatste 48u op voorhand reserveren via contact@DEMAAN.be met de vermelding “kinderopvang” voor de voorstelling xx met xx kinderen van xx leeftijd. En je naam + gsm nummer.

We kijken uit naar je bezoek!