praktisch

Naar DE MAAN

DE MAAN bevindt zich in het centrum van Mechelen. Hou dus rekening met mogelijke verkeersdrukte. Klik hier voor meer info omtrent de bereikbaarheid van DE MAAN en de parkeermogelijkheden.

Hoe lang duren voorstellingen?

Hoe lang een voorstelling duurt kan je vinden op de infopagina van de voorstelling. Er worden geen pauzes voorzien.

Tickets afhalen en betalen aan de kassa van DE MAAN

Moet je je tickets nog kopen aan de kassa, hou er dan rekening mee dat je enkel cash kan betalen. Er zijn bankautomaten in de buurt van CC Mechelen, op en rond de Grote Markt. De kassa van DE MAAN gaat open vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Foto's/films/geluidsopnames

Fotograferen en het maken van film-, video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen.

Laatkomers

Het aangegeven uur is het uur waarop de voorstelling begint. Zorg dat je tijdig aanwezig bent! Na aanvang van de voorstelling blijven de zaaldeuren gesloten. Tickets worden niet terugbetaald.

Minimumleeftijd en kinderopvang

Bij elke productie staat de minimumleeftijd aangegeven. We vragen om deze te respecteren. Met te jonge kinderen komen is niet prettig. Niet voor de kinderen, niet voor het publiek en niet voor de acteurs.

Wil je een voorstelling bijwonen maar je kind, of meerdere kinderen zijn te jong? Dan zorgen wij voor opvang tijdens de duur van de voorstelling. Graag 48u vooraf laten weten via contact@demaan.be met de vermelding: “kinderopvang” voor voorstelling xx met xx kinderen van xx jaar. En je naam, postadres en gsm nummer. Of bel even met Sien via 015/200 200.

Slechthorende toeschouwers

De Grote Zaal van DE MAAN is voorzien van en ringleiding. Als slechthorende toeschouwer met een hoortoestel of cochleair implantaat kan je gebruik maken van de ringleiding door je toestel of implantat op de T-stand te zetten. Zo hoor je het geluid vanop de scène zonder storend omgevingsgeluid. DE MAAN is ook in het bezit van een mobiele ringleiding voor voorstellingen in haar Kleine Zaal en projecten op locatie.  Deze ringleiding werd geschonken door Lions Club Mechelen, waarvoor onze oprechte dank! 

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Onze zaalwachten begeleiden rolstoelgebruikers graag naar hun plaats. Geef ons op voorhand een seintje zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen.