scholen

Door de handen in elkaar te slaan, maakt de DE MAAN en Cultuurcentrum Mechelen het je makkelijker om je weg te vinden in ons gezamenlijk en divers aanbod aan voorstellingen en educatieve omkadering. Op die manier kan elke graad van het onderwijs kennis maken met theater, dans en muziek en kunnen kinderen en jongeren op een actieve manier in de boeiende wereld van kunst en cultuur duiken.

Download onze brochures voor het kleuter/lager onderwijs  en secundair onderwijs en ontdek het volledige programma voor 20-21.

SCHOOLAANBOD 2020-2021

DE MAAN heeft maar liefst 7 verschillende theaterproducties voor jullie klaarstaan. Wil je graag een hele dag naar DE MAAN komen en je theaterbezoek uitbreiden met een superleuke workshop? Dat kan! 

Ontdek het allemaal in onze schoolbrochures 20-21:

Wens je de brochure in de toekomst graag via de post ontvangen, laat het ons weten!

Nog specifieke vragen i.v.m. het MAANaanbod? Neem gerust contact op met vanessa@demaan.be en sien@demaan.be of via 015/200 200

Reserveren

Een voorstelling en/of workshop reserveren doe je eenvoudigweg via de nieuwe online scholenmodule van Cultuurcentrum Mechelen.

Gezien de nog vele onduidelijkheden in deze Corona-tijden over hoe we kunnen opstarten in september, starten we momenteel nog niet met definitieve bookingen. Wel nodigen we jullie uit om via de vernieuwde online scholenmodule tussen 8 en 30 juni een verlanglijstje te maken.

Van zodra er meer duidelijkheid is over de specifieke richtlijnen m.b.t. theaterbezoeken, kunnen we met jullie lijstjes de puzzel leggen, rekening houdend met de situatie en maatregelen op dat moment. Op die manier moeten we nu nog geen bindende afspraken maken en geven we jullie ook meer ruimte om keuzes te maken. Er is dit jaar dus geen tijdsdruk om als eerste achter je computer te kruipen en je reservatie te maken.

Bij het opmaken van je verlanglijstje vragen we je om de huidige context even los te laten en, net als andere jaren, in te vullen welke voorstellingen je met je klas wil komen kijken.

Bekijk  hier  online het volledige schoolaanbod en begin alvast te dromen...

We wensen jullie een heel mooi theaterjaar toe!


Gratis met de bus of tram van De Lijn naar onze bestemming? Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik  hier voor meer informatie.