ticketinfo

hoe je tickets bestellen

Tickets bestellen voor voorstellingen van DE MAAN in Mechelen doe je via onze website of via UiT in Mechelen
Het kan op 2 manieren:

  1. Ga op deze website via 'programma' naar een voorstelling naar keuze en klik onderaan op 'tickets' bij een datum van voorkeur.  Of ga meteen naar onze TICKETSHOP om het ticketaanbod van al onze voorstellingen te zien. Na bestelling krijg je je E-ticket via mail toegestuurd, dit mag je uitprinten of op je GSM tonen aan de kassa.  
     
  2. Breng een bezoekje aan de balie van UiT in Mechelen, Vleeshouwersstraat, 2800 Mechelen en koop je tickets ter plaatse. Via de website van UiTinMechelen kan je online ook tickets aankopen.

SERVICEMAIL:
- Ten laatse twee dagen voor de voorstelling ontvang je van ons een servicemail met alle praktische info over je theaterbezoek. Belangrijk dat je deze leest, zodat je op de hoogte bent van de (veranderende) maatregelen.

ANNULEREN:
Tijdens deze onzekere Corona tijden werken we met flexibele annulatiemogelijkheden.
- Wanneer we genoodzaakt zijn om de voorstelling te annuleren wegens Corona dan zorgen we voor een correcte opvolging en vlotte terugbetaling.
- Moet je zelf annuleren wegens Corona dan betalen we je tickets terug op vertoon van een doktersattest.
 


prijzen

De ticketprijzen verschillen naargelang de leeftijdscategorie van de voorsteling:

VOORSTELLINGEN LEEFTIJD 3+
basistarief: €11
tarief kinderen | reducties*: €7
UiTPAS met kansentarief: €2

VOORSTELLINGEN LEEFTIJD 4+
basistarief: €13
tarief kinderen | reducties*: €8
UiTPAS met kansentarief:  €2,5

* reductie voor <26-jarigen, werkzoekenden, OKO sectorpas, personen met een beperking en hun begeleider


DOE JE VOORDEEL MET DE MAANPAS!
Wil je graag meerdere voorstellingen op DE MAAN bijwonen over een periode van 1 jaar, dan kan het interessant zijn om een MAANpas aan te kopen. De MAANpas is een meerbeurtenkaart aan €90 waarmee kinderen/volwassenen recht hebben op 10 tickets voor theatervoorstellingen op DE MAAN. De pas bevat een unieke code, is niet persoonsgebonden en is één jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Je rekent eerst je MAANpas af in de ticketshop en ontvangt deze via mail. Met de unieke code op de MAANpas kan je dan tickets aankopen in onze ticketshop.


Koop hier je MAANpas


Minimumleeftijd en kinderopvang

Bij elke productie staat de minimumleeftijd aangegeven. We vragen om deze te respecteren. Met te jonge kinderen komen is niet prettig. Niet voor de kinderen, niet voor het publiek en niet voor de acteurs.

Wil je een voorstelling bijwonen maar je kind, of meerdere kinderen zijn te jong? Dan zorgen wij voor opvang tijdens de duur van de voorstelling. Graag 48u vooraf laten weten via contact@demaan.be met de vermelding: “kinderopvang” voor voorstelling xx met xx kinderen van xx jaar. En je naam, postadres en gsm nummer. Of bel even met Sien of Vanessa via 015/200 200.


EEN UITPAS VOOR IEDEREEN

Ook bij DE MAAN kan je met je UiTPAS volop punten sparen.
Deze klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd is geldig op ontzettend veel locaties in en rond Mechelen. Het idee is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je korting, cadeau of ander voordeel.

Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan geniet je van sterk verlaagde prijzen.

Meer weten? - uitinmechelen.be/uitpas 
Kostprijs: € 5 (algemeen) | € 3 (-18) | Gratis (UiTPAS met kansentarief)