tickets

boek nu!

Tickets bestellen voor voorstellingen van DE MAAN in Mechelen doe je via UiT in Mechelen.  Het kan op 3 manieren:

  1. Klik op deze website op TICKETS bij een speeldatum. De reservatiemodule van UiT in Mechelen opent in een nieuw venster en helpt je om je reservatie tot een goed einde te brengen.  Je krijgt je E-ticket via mail toegestuurd, dit mag je uitprinten of op je GSM tonen aan de kassa.
  2. Trek je stoute schoenen aan en breng een bezoekje aan de balie van UiT in Mechelen, Hallestraat 2-4-6, 2800 Mechelen. 
  3. Draai het nummer +32 (0)70 222 800 van UiT in Mechelen en bestel je tickets via de telefoon.
Je bent niet verplicht om op voorhand te reserveren. Als een voorstelling niet is uitverkocht, kan je ook tickets kopen aan de kassa van DE MAAN vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. 

Openingsuren UiT-balie:
1 april tot en met 31 oktober - ma tot vr: 10u tot 17u / za: 10u tot 16u / zon- en feestdagen: 12u30 tot 16u
1 november tot en met 31 maart - ma tot za: 10u tot 16u / zon- en feestdagen: 12u30 tot 16u


E-tickets

Tickets die je online bestelt via UiT in Mechelen, worden niet meer per post verzonden. Je hebt de keuze om ze thuis uit te printen of om ze aan de kassa te tonen op je smartphone. De tickets kan je als bijlage in je bevestigingsmail, die je van UiT in Mechelen krijgt na je bestelling, terugvinden.


prijzen

In een klimaat van dalende subsidies zien wij ons genoodzaakt om de prijzen lichtjes op te trekken en in de lijn te leggen van andere jeugdtheaters. Daar staat tegenover dat u nog steeds vanaf 7 tickets 10% korting krijgt en dat het gamma kortingen is uitgebreid.

leeftijdscategorie van de voorstelling       3+      4+ tot 15+     15+
basistarief      € 10    € 12   € 14 
tarief kinderen | reducties*      € 7   € 8   € 10 
UiTpas met kansentarief   € 2   € 2,5   € 3  

 

 

 

* reductie voor <26-jarigen, werkzoekenden, OKO sectorpas,
personen met een beperking en hun begeleider

Abonnement actie!

Bij een reservatie vanaf 7 tickets krijg je een korting van 10% op je volledige bestelling.  Wil je tijdens het seizoen meerdere voorstellingen van DE MAAN bijwonen dan reserveer je dus best voor al die voorstellingen in één keer.

Opgelet: Bij elke bestelling dien je rekening te houden met een extra kost van € 2 per betalingstransactie. We raden je dus aan om al je 100 tickets in 1 keer te boeken zodat je slechts 1 maal de transactiekost, aangerekend door UiT, betaalt.


EEN UITPAS VOOR IEDEREEN

Ook in onze beeldsmederij kun je met je UiTPAS volop punten sparen.
Deze gloednieuwe klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd is geldig op ontzettend veel locaties in en rond Mechelen. Het idee is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je korting, cadeau of ander voordeel.

Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan geniet je van sterk verlaagde prijzen, ook op DE MAAN.

Meer weten? - uitinmechelen.be/uitpas 
Kostprijs: € 5 (algemeen) | € 3 (-18) | Gratis (UiTPAS met kansentarief)