ticketinfo

hoe je tickets bestellen

DE TICKETVERKOOP VOOR SEIZOEN 24-25 GAAT OP 21 JUNI VAN START !

Tickets bestellen voor voorstellingen van DE MAAN in Mechelen doe je via onze website of via UiT in Mechelen
Het kan op 2 manieren:

  1. Ga op deze website via 'programma' naar een voorstelling naar keuze en klik onderaan op 'tickets' bij een datum van voorkeur.  Of ga meteen naar onze TICKETSHOP om het ticketaanbod van al onze voorstellingen te zien. Na bestelling krijg je je E-ticket via mail toegestuurd, dit mag je uitprinten of op je GSM tonen aan de kassa.  
     
  2. Breng een bezoekje aan de balie van UiT in Mechelen, Vleeshouwersstraat 6, 2800 Mechelen en koop je tickets ter plaatse. Via de website van UiTinMechelen kan je online ook tickets aankopen.

    Indien er nog tickets beschikbaar zijn vlak voor aanvang van de voorstelling, kan je deze aankopen aan onze MAANbalie. Betalen kan hier enkel cash of met Payconiq.


SERVICEMAIL:
Ten laatste 1 dag voor aanvang van de voorstelling ontvang je van ons een servicemail met alle praktische info over je theaterbezoek.

ANNULATIE:
Aangekochte tickets worden niet omgeruild, noch terugbetaald, tenzij DE MAAN de voorstelling moet annuleren. Je kan je tickets wel doorgeven aan vrienden of familie.

WACHTLIJST:
Is de voorstelling uitverkocht, kan je online kijken of er een wachtlijst is geopend waarop je je kan inschrijven. Je ontvangt een mail wanneer er tickets vrijkomen.
Je kan je vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling ook aan onze MAANbalie fysiek aanmelden op de wachtlijst.


PRIJZEN

De ticketprijzen verschillen naargelang de leeftijdscategorie van de voorsteling:

VOORSTELLINGEN LEEFTIJD 3+
basistarief: €11
tarief kinderen | reducties*: €7
UiTPAS met kansentarief: €2

VOORSTELLINGEN LEEFTIJD 4+
basistarief: €13
tarief kinderen | reducties*: €8
UiTPAS met kansentarief:  €2,5

Heb je nog geen UiTPAS? >> uitinmechelen.be/uitpas 
* reductie voor <26-jarigen, werkzoekenden, OKO sectorpas, personen met een beperking en hun begeleider

DOE JE VOORDEEL MET DE MAANPAS!

Wil je graag meerdere voorstellingen op DE MAAN bijwonen over een periode van 1 jaar, dan kan het interessant zijn om een MAANpas aan te kopen. De MAANpas is een meerbeurtenkaart aan €90 waarmee kinderen/volwassenen recht hebben op 10 tickets voor theatervoorstellingen op DE MAAN. De pas bevat een unieke code, is niet persoonsgebonden en is één jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Je rekent eerst je MAANpas af in de ticketshop en ontvangt deze via mail. Met de unieke code op de MAANpas kan je dan tickets aankopen in onze ticketshop.
Koop hier je MAANpas

 

 


EEN UITPAS VOOR IEDEREEN

Ook bij DE MAAN kan je met je UiTPAS volop punten sparen.
Deze klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd is geldig op ontzettend veel locaties in en rond Mechelen. Het idee is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je korting, cadeau of ander voordeel.

Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan geniet je van sterk verlaagde prijzen.

Meer weten? - uitinmechelen.be/uitpas 
Kostprijs: € 5 (algemeen) | € 3 (-18) | Gratis (UiTPAS met kansentarief)
 


Minimumleeftijd en kinderopvang

Bij elke productie staat de minimumleeftijd aangegeven. We vragen om deze te respecteren. Met te jonge kinderen komen is niet prettig. Niet voor de kinderen, niet voor het publiek en niet voor de acteurs.

Wil je een voorstelling bijwonen maar je kind, of meerdere kinderen zijn te jong? Dan zorgen wij voor opvang tijdens de duur van de voorstelling. Graag 48u vooraf laten weten via contact@demaan.bemet de vermelding: “kinderopvang” voor voorstelling xx met xx kinderen van xx leeftijd. En je naam + gsm nummer.